Asset 1@2x

Sitemele de iluminat cu alimentare solară

Solar energy panel and light bulb, green energy

Suntem o companie specializată în oferirea de sisteme de iluminat inovatoare, cu un accent deosebit pe iluminatul cu alimentare solară. Serviciul nostru de sisteme de iluminat cu alimentare solară reprezintă o soluție ecologică și eficientă energetic pentru o varietate de aplicații, de la iluminatul stradal și iluminatul de grădină, până la iluminatul de spații izolate sau de proiecte speciale. 

Cu o echipă de experți pasionați și cu o vastă experiență în domeniul iluminatului, suntem pregătiți să transformăm fiecare proiect într-un mediu mai luminos, mai durabil și mai sustenabil, folosind energia regenerabilă a soarelui.

 

Ce înseamnă sisteme de iluminat cu alimentare solară cu Overall Company?

Sistemele de iluminat cu alimentare solară sunt soluții moderne care utilizează energia solară pentru a genera iluminat. Prin intermediul panourilor solare integrate, energia solară este transformată în energie electrică și stocată în baterii, asigurând funcționarea iluminatului chiar și pe timpul nopții sau în condiții de vizibilitate redusă. Echipa noastră va dezvolta soluții personalizate pentru a asigura un iluminat eficient și fiabil, adaptat nevoilor și cerințelor fiecărui proiect.

 

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Sitemele de iluminat cu alimentare solară

Vrei să lucrăm împreună?

Avantajele Sistemelor de Iluminat cu alimentare solară cu Overall Company:

Echipa noastră de experți va fi alături de dumneavoastră pe toată durata proiectului, oferindu-vă consultanță profesională și implementând soluții eficiente pentru iluminatul cu alimentare solară.

Fise tehnice

Fisa tehnica CLK-5700-XP-G

Sistemul este proiectat să asigure standardul M2 din EN 13201 la o inalțime de 7 m a lămpii si o distanță de 15 m între stâlpi.

Fisa tehnica CLK-7800-XP-G

Sistemul este proiectat să asigure standardul M3 din EN 13201 la o inalțime de 8 m a lămpii si o distanță de 30 m între stâlpi.

Proiecte realizate

Ești gata să lucrăm împreună?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?