Asset 1@2x

Servicii profesionale de proiectare luminotehnică

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Servicii profesionale de proiectare luminotehnică

Suntem specializați în proiectarea soluțiilor de iluminat personalizate și eficiente. Abordăm fiecare proiect cu profesionalism, fie că este vorba despre modernizarea iluminatului într-o facilitate de producție existentă sau despre proiectarea de la zero într-o locație nouă.

Cum abordăm cele două situații? 

Pentru locațiile de producție existentă:

  • Auditul inițial: Vizităm locația pentru a evalua consumul de energie, calitatea iluminatului actual și nevoile specifice ale spațiului.
  • Proiectare personalizată: Având în vedere particularitățile activității clientului – cum ar fi producția de cablaje electrice sau zona automotive – stabilim nivelul optim de iluminare.
  • Simulare detaliată: Utilizăm software-ul avansat DiaLux pentru a încărca planurile spațiului și a simula distribuția luminii, ținând cont de mobilier, culori, zone, instalații electrice existente și alți factori.
  • Soluții eficiente: Vă prezentăm un proiect luminotehnic detaliat, cu recomandări privind tipurile de corpuri de iluminat și amplasarea acestora pentru o distribuție uniformă și conformă cu standardele.

Pentru locații noi de Producție:

  • Flexibilitate în design: Având libertatea de a proiecta fără restricții legate de infrastructura existentă, colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a defini cerințele specifice.
  • Caz specific: De exemplu, pentru o hală de producție de 4 800 mp specializată în sticlă și geamuri termopan, lucrăm pe baza planurilor furnizate pentru a stabili nivelul de iluminat, înălțimea de montaj și dispunerea optimă.
  • Proiectare integrată: După finalizarea proiectului luminotehnic, planificăm traseul cablurilor și sistemele de aprindere pentru fiecare zonă, asigurându-ne că totul este funcțional și estetic.

Angajamentul nostru este să oferim soluții de iluminat care îmbunătățesc eficiența, siguranța și confortul în orice spațiu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l mai departe.

 

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?