Asset 1@2x

Lumina care spune o poveste

Suntem mândri ori de câte ori, că prin ceea ce facem noi, susținem alte afaceri locale, și contribuim la o poveste pe care o spune orașul Sibiu.

O nouă afacere a luat ființă, un hotel care va găzdui oaspeți dornici de gustul autentic al unui oraș îmbibat de istorie, tradiții și oameni faini. Prietenii noștri de la Craft Inn au creat un hotel în centrul istoric al Sibiului, care propune fiecărui oaspete mai mult decât un simplu sejur, ci o experiență fascinantă prin istoria și cultura orașului acesta senzațional. Fiecare cameră reprezintă o poveste unică, unde eleganța designului se îmbină cu tradiția locală, încurajându-l pe călător să descopere și să se conecteze de autenticitatea acestui loc.

Și aici intervenim noi, pentru că totul arată și se simte mult mai bine, dacă este în lumina potrivită. Și la asta ne pricepem cel mai bine, să folosim exact lumina de care e nevoie pentru a da viață și strălucirea potrivită unei încăperi. Poate nu vei ține minte culoarea mochetei, dar cum te-ai simțit când te-ai relaxat întins confortabil în pat, sigur nu vei uita.

Este important să combinăm iluminatul ambiental, cel de accent și cel de lucru. Iluminatul ambiental oferă lumina generală a camerei, cel de accent scoate în evidență anumite caracteristici ale camerei, iar iluminatul de lucru este specific pentru citit sau alte activități ce necesită o lumină mai puternică.

Lumina caldă creează o atmosferă primitoare și relaxantă, fiind ideală pentru camerele de hotel. Este important să alegem temperatura culorii care să complementeze designul și paleta de culori a camerei, ceea ce înseamnă că lucrăm mereu îndeaproape cu designerul hotelului.

Ți-a placut acest proiect?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?