Asset 1@2x

Reabilitare Iluminat pentru Facultatea de Drept

Continuând tradiția de a aduce inovații în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, am executat un proiect de reabilitare a iluminatului pentru Facultatea de Drept. Clădirea, urmând exemplele setate de Facultățile de Medicină și Științe Economice, a primit o transformare semnificativă.

Am înlocuit sute de corpuri de iluminat vechi, bazate pe tuburi de neon, cu soluții moderne de iluminat cu LED, special adaptate pentru mediul academic. Fiecare etapă a acestei lucrări a fost o provocare, mai ales în cazul Aulei Facultății, unde înălțimea tavanului a atins aproximativ 11 metri, ceea ce a impus o instalare complexă și meticuloasă.

Rezultatul a fost, însă, pe măsură. Studenții și profesorii beneficiază acum de un iluminat de calitate superioară, care contribuie la un mediu de învățare mai plăcut și eficient. În plus, această intervenție a dus la o reducere de 30% a consumului de energie electrică, datorită noilor dispozitive de control și senzorilor de mișcare implementați.

Suntem profund recunoscători conducerii Universității Lucian Blaga pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de învățare. Astfel de proiecte în slujba educației reprezintă pentru noi o adevărată onoare și o sursă de mândrie.

Alege de aici ce tip de iluminat se potriveste pentru spatiul tau si scrie-ne sau suna pentru o discutie gratuita. Poti face economii importante! https://solarart.ro/iluminat-led/

Ți-a placut acest proiect?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?