Despre noi

Avem o experienta bogata in proiectarea, furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor de iluminat cu alimentare clasica si solara. Am fost promotorii ideii de a semnaliza luminos punctele negre de pe drumurile din Romania cu ajutorul marcajelor solare si a stalpilor de iluminat alimentati cu panouri fotovoltaice.

Ne pasioneaza ce facem si tratam fiecare proiect cu responsabilitate si maxim de implicare. Am selectat cu atentie furnizorii, comercializam numai produse cu garantie ferma si componente de calitate. Produsele cu alimentare solara sunt proiectate pentru nivelul de insorire din Romania si calculate sa reziste toata noaptea chiar si in lunile de iarna.

Viziunea noastra

Credem cu tarie ca in Romania se pot face multe proiecte ce pot salva vieti, este unul din focusurile noastre principale, de aceea am selectat cu grija produsele din sectiunea de Siguranta circulatiei.

Iluminatul arhitectural este o noua categorie de produse, pentru a pune in valoare cladiri, monumente, parcuri, piste de biciclete, alei, piete, etc. Livram solutii la cheie in domeniul industrial si comercial, calcule luminotehnice, proiectare, calcul recuperare investitie, instalare si garantie pe lucrare.