Asset 1@2x

Despre noi

Electrician changes the light bulb, handyman

Iubim lumina și tot ce aduce ea mai bun: siguranța. Când vedem bine, ne simțim mai în siguranță, și acțiunile pe care le facem vor avea o rată mai mare de succes. Dar și viața prosperă în lumină, de aceea suntem promotorii ideii de a semnaliza luminos punctele negre de pe drumurile din România cu ajutorul marcajelor solare și al stâlpilor de iluminat alimentați cu panouri foto-voltaice.

Suntem o echipă de oameni pasionați, și începem fiecare proiect în același mod, făcând cunoștință cu mediul în care își desfășoară activitatea clientul nostru. Niciun spațiu nu e la fel, prin urmare nicio soluție nu e identică. Fiecare plan, fiecare detaliu este personalizat.

Ne-am selectat cu atenție furnizorii de-a lungul anilor, și am ajuns să încheiem parteneriate solide, care aduc un plus de valoare proiectelor noastre. Comercializăm numai produse cu garanție fermă și componente de calitate.

Produsele cu alimentare solară sunt proiectate pentru nivelul de însorire din România și calculate să reziste toată noaptea chiar și în lunile de iarnă.

Viziunea noastră

Ne dorim să aducem lumină în viețile oamenilor, și să luminăm drumurile din România pentru ca punctele negre de pe hărți să devină puncte albe. Credem cu tărie că în România se pot face multe proiecte ce pot salva vieți, și vrem să fim parte din acest demers.

Prin tot ceea ce facem vrem să contribuim la crearea unei lumi mai bune. Calitatea locului de muncă este influențată și de calitatea luminii, siguranța locului de muncă este dată și de lumină, starea de bine a fiecărui angajat este dată și de lumină.

Schimbând lumina, schimbăm viețile oamenilor în bine, și starea de bine poate deveni molipsitoare.

Schimbăm lumea cu fiecare bec pe care îl înlocuim.

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Despre noi

Ce înseamnă colaborarea cu noi?

Înainte de toate, colaborarea cu noi este un parteneriat, încheiat pe lungă durată, bazat pe încredere și bune practici.

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?