Asset 1@2x

Servicii

Consulting in the net

Audit iluminat

Consum, calitatea luminii, puncte/zone de aprindere

Unul dintre diferențiatorii noștri cheie este serviciul de Audit Luminotehnic, care aduce avantaje mari pentru fiecare client al nostru. 

 

Dedicăm timp și expertiză pentru a înțelege nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect, asigurându-ne că fiecare soluție propusă este cea mai potrivită pentru scopul dorit.

 

Proiectare luminotehnică

in funcție de destinația spațiului (producție, depozit, birouri, stradal)

Serviciul nostru de proiectare luminotehnică reprezintă un diferențiator important în piață, deoarece aduce avantaje mari pentru fiecare client al nostru.

Cu o echipă de experți pasionați și cu o vastă experiență în domeniu, suntem pregătiți să transformăm fiecare spațiu într-un mediu luminos, sigur și eficient energetic.

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Servicii
Businessman and his financial investment

Calcul recuperare investitie din consum

Noi realizăm calcule detaliate pentru a determina timpul necesar pentru a recupera investiția în sistemul de iluminat prin economiile obținute la consumul de energie. 

Vom efectua un audit complet al spațiului tău, luând în considerare consumul actual de energie, costurile asociate și eficiența sistemului de iluminat existent. Pe baza acestor informații, vom dezvolta o soluție personalizată care să maximizeze economiile de energie.

Vrei să lucrăm împreună?

Soluții optimizare consum

zone aprindere, senzori crepusculari, prezenta,
alte automatizari/scenarii

Serviciul nostru de calcul reprezintă un diferențiator important în piață, deoarece aduce o notă în plus de transparență și profesionalism pentru fiecare lucrare, proiect al nostru, indiferent de dimensiunea acestuia.

 

Cu o echipă de experți pasionați și cu o vastă experiență în domeniul energetic, suntem pregătiți să vă ajutăm să realizați economii semnificative și să luați decizii înțelepte cu privire la eficientizarea consumului de energie.

Energy efficiency saving
low angle view of street lamp against blue sky

Serviciul de iluminat stradal prin telegestiune

Suntem o companie dedicată să oferim soluții avansate și inovatoare pentru iluminatul stradal, cu un accent deosebit pe telegestiune.

Cu o echipă de specialiști pasionați și cu o vastă experiență în domeniul iluminatului public, suntem pregătiți să transformăm orașele și comunitățile într-un mediu mai sigur, mai eficient și mai inteligent.

Servicii de instalare/dezinstalare pentru modernizare iluminat

Echipa noastră de experți calificați și cu o vastă experiență în domeniul iluminatului, sunt pregătiți să transforme fiecare spațiu într-un mediu luminos, modern și eficient energetic.

Electricians repair lighting in the trade building

Cu această gamă completă de servicii, suntem pregătiți să răspundem nevoilor și cerințelor clienților noștri, oferind soluții personalizate și eficiente pentru toate aspectele legate de iluminat.

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?