Asset 1@2x

Iluminat instituții publice

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Iluminat instituții publice

Suntem specializați în oferirea de soluții avansate de iluminat pentru instituții publice, spitale, primării, universități și școli. Scopul nostru este să aducem lumină și eficiență în aceste spații esențiale pentru comunități și să contribuim la creșterea confortului, productivității și siguranței în fiecare locație pe care o deservim.

Audit Luminotehnic Personalizat:
Înainte de a demara orice proiect de iluminat pentru instituții publice, efectuăm un audit luminotehnic detaliat și personalizat. Înțelegem că fiecare instituție are nevoi unice, iar iluminatul trebuie să fie adaptat pentru a asigura condiții optime în funcție de activitățile desfășurate. Prin intermediul auditului, evaluăm eficiența actuală a sistemului de iluminat și identificăm oportunitățile de îmbunătățire a calității luminii și eficientizare a costurilor.

Proiectul de Eficientizare a Costurilor:
Pe baza datelor și informațiilor obținute din auditul luminotehnic, dezvoltăm un proiect personalizat de iluminat pentru clădirile publice, cu accent pe eficientizarea costurilor. Ne concentrăm pe utilizarea celor mai avansate tehnologii și produse de înaltă calitate pentru a crea un sistem de iluminat inteligent și eficient energetic. În acest fel, ne asigurăm că veți beneficia de economii semnificative la facturile de energie și costuri reduse de întreținere.

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Iluminat instituții publice

Vrei să lucrăm împreună?

Beneficiile Iluminatului pentru Instituții Publice:

Echipa noastră de experți pasionați va fi alături de dumneavoastră pe toată durata proiectului, asigurându-ne că fiecare detaliu este pus în aplicare cu atenție și precizie. Scopul nostru este să oferim soluții inovatoare de iluminat care să sporească confortul și eficiența în fiecare instituție publică și să contribuim la dezvoltarea comunității.

Tipuri de iluminare

solar-art_iluminat-comercial-spoturi-vario

Spoturi încastrabile

Panel-LED-218x300

Panel LED

asset-202674_721805_LEDVANCE_Surface

Panou cu senzor

Ești gata să lucrăm împreună?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?