Asset 1@2x

Iluminat industrial

solarart-iluminat-industrial

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de tehnologia iluminatului industrial și suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară care să eficientizeze costurile și să aducă îmbunătățiri semnificative în spațiile industriale. Experiența vastă în domeniul iluminatului, ne califică ca fiind cel mai serios furnizor, specializat în transformarea spațiilor industriale în medii luminoase, sigure și eficiente din punct de vedere energetic.

Audit Luminotehnic Personalizat:
Efectuăm un audit luminotehnic detaliat și personalizat pentru a înțelege în mod complet cerințele și necesitățile specifice ale spațiului dumneavoastră industrial. Evaluăm eficiența actuală a sistemului de iluminat și identificăm punctele slabe care pot fi îmbunătățite.

Proiectul de Eficientizare a Costurilor:
Pe baza datelor și informațiilor obținute din auditul luminotehnic, dezvoltăm un proiect cuprinzător de iluminat industrial, cu accent pe eficientizarea costurilor. Vom optimiza distribuția luminii, vom utiliza surse de iluminat cu consum redus de energie și vom implementa soluții inteligente de control al iluminatului pentru a asigura că iluminatul este utilizat doar atunci când este necesar.

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Iluminat industrial

Vrei să lucrăm împreună?

Beneficiile Iluminatului Industrial Eficient:

Echipa noastră de experți va fi alături de dumneavoastră în fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că fiecare detaliu este pus în aplicare cu atenție și precizie. Scopul nostru este să transformăm spațiul industrial al afacerii dumneavoastră într-un mediu luminos, eficient și mai rentabil.

Tipuri de iluminare

Panel-LED-218x300

Panel LED

solar-art_iluminat-comercial-liniar

Corpuri liniare

solar-art-sibiu_iluminat-birouri

Downlight incastrabil

proiector-ind

Proiectoare industriale​

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Iluminat industrial

Corp industrial Highbay

proiectoare-lucru-300x200

Proiectoare de lucru

semafoare-300x252

Semafoare lucrari

Ești gata să lucrăm împreună?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?