Asset 1@2x

Reabilitare Iluminat pentru Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu

În mijlocul anului 2023, am luat parte la o licitație publică organizată prin intermediul SEAP pentru a moderniza sistemul de iluminat al sediului Administrației Județene a Finanțelor Publice din Sibiu. Suntem încântați că oferta noastră a fost desemnată câștigătoare, marcând astfel începutul unei noi etape în această misiune de reabilitare iluminat.

Punctul central al acestei intervenții a fost zona de la parter și mezanin, locuri de primire a contribuabililor și puncte de lucru cu publicul. Clădirea masivă de pe Calea Dumbrăvii avea o iluminare deficitară, fiind lipsită de lumina naturală suficientă. Prin reducerea numărului de corpuri de iluminat existente cu 30%, rearanjarea lor strategică cu soluții LED de înaltă calitate și adăugarea unei garanții de 5 ani, am obținut un rezultat notabil.

Astfel, am reușit să oferim un iluminat eficient, reconfortant și adaptat nevoilor din aceste spații. Eforturile noastre au contribuit la îmbunătățirea condițiilor de lucru și a experienței contribuabililor.

Daca ai un proiect similar, scrie-ne pentru un audit gratuit! https://solarart.ro/contact/

Ți-a placut acest proiect?

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?