Asset 1@2x

Transformarea spațiilor cu corpuri de iluminat excepționale

Când designul întâlnește iluminatul, magia se întâmplă. Designerii de interior devin artiști ai luminii, transformând spațiile în opere de artă tridimensionale. În căutarea furnizorului ideal care să ofere soluții de iluminat personalizate, am găsit partenerii perfecti pentru voi.

La răscrucea dintre design și lumină suntem noi, o echipă dedicată să transforme viziunile designerilor în realitate. Fiecare spațiu devine o pânză albă pe care designerul  îl umple cu nuanțe captivante și lumini subtile sau vibrante, în funcție de cerințele proiectului. Amprenta unică a fiecărui spațiu este definită de lumină, atât de cea naturală, dar mai ales de ambientul creat de iluminatul electric.

De la Suflet la ambianță

Indiferent dacă trebuie să dotați o casă, o clinică sau un birou, avem soluții pentru fiecare cerință. Designul nu se oprește la mobilier și culori; iluminatul creează atmosfera și aduce emoție în fiecare colț al spațiului. Ne mandrim cu furnizorii nostrii, pentru că înțeleg că lumina nu este doar funcționalitate, ci și expresie artistică. 

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Transformarea spațiilor cu corpuri de iluminat excepționale

Adaptare la dorințele și nevoile fiecărui proiect

Furnizorii nostri oferă o gamă largă de corpuri de iluminat, de la piese clasice și elegante la designuri inovatoare și futuriste. Fiecare proiect este unic, așa că noi lucrăm îndeaproape cu designerii pentru a crea soluții personalizate care să se potrivească perfect cu viziunea fiecărui client.

Împreună creăm emoție și facem diferența

O lumină bine aleasă poate transforma nu doar spațiul, ci și starea de spirit a celor care îl experimentează. Împreună cu designerii de interior, devenim povestitori ai luminii, creând emoții și senzații unice în fiecare proiect.

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Transformarea spațiilor cu corpuri de iluminat excepționale

Indiferent de direcția pe care o luați în designul interior, nu subestimați puterea iluminatului de a da viață și caracter spațiilor. 

Vom aduce o sursă de lumină creativă și inovatoare care vă va transforma viziunile în capodopere iluminate. Pentru designer devenim cel mai de încredere partener, iar pentru clienții acestora un garant al calității pe termen lung. 

Solar Art – iluminat stradal, marcaje rutiere, iluminat decorativ- Transformarea spațiilor cu corpuri de iluminat excepționale

Ne plac provocările, și ne bucurăm că putem susține creativitatea designerilor prin furnizarea oricărui tip de corp de iluminat, de la bec clasic, vintage, veioze, corpuri pentru noptieră, lustre, candelabre, benzi led, aplici exterioare etc. 

Cum ar fi pentru un designer o colaborare fără de cusur? Ne bucurăm să intrăm în dialog cu cât mai mulți designeri ca să înțelegem și mai bine cum putem să le sprijinim activitatea.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l mai departe.

 

Open chat
1
💬 Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?